Indkøbskurv 0

Vinsmagninger

 

Vi inviterer til vinsmagning på en unik rejse til de terroir-drevne, små vingårde i Grækenland, hvor vi kommer rundt om vine på såvel gængse som mindre gængse græske druesorter.

Du vælger anledningen, om det er sammen med dine venner eller kollegaer fra kontoret, til julefrokost, polterabend, hygge med veninderne, et gensyn med dine vin-venner…

Vi finder sammen en dato til en pris, der passer jeres budget. Uanset form, vil alle deltagere til vores smagninger kunne købe de præsenterede vine med 10% rabat på dagen.

Hvis du ikke vil smage på dit kontor eller hjemme i privaten, kan vi mod et tillægsgebyr foreslå andre venues og arrangere forskellige mezes som let mad til vinsmagningen fra vores græske, italienske og nynordiske synergy partnere i restaurationsbranchen.

Priserne på vores pakkeløsninger inkluderer vin, vinsmagningshonorar, udprint af vinliste, græsk vinkort og en lille quiz, hvor man kan vinde en af smagningens vine. Pris per sæt vin har vi beregnet til at være nok til max. 12 personer.

Model 1
6 vine - på 6 lokaldruer - fra 6 forskellige lokationer i Grækenland.
Banebrydende vine fra vigtige områder.
I vil bl.a. smage amfora-fermenteret Retsina og rødvin på Xinomavro.
DKK 2500


Model 2
6 vine - på 6 lokaldruer - fra 6 forskellige lokationer i Grækenland.
Komplekse vine paa de mest kendte graeske druer.
I vil bl.a. smage banebrydende Blanc de Noirs bobler på Xinomavro og rødvin på Mavrodaphne.
DKK 2750

Model 3
6 vine - på 6 lokaldruer - fra 6 forskellige lokationer i Grækenland.
Top terroir-drevne vine fra legendariske naturvinsproducenter fra det graeske fastland og de græske øer.
I vil bl.a. smage unik vulkansk Assyrtiko hvidvin, stor orangevin på Roditis og rødvin fra de græske øer, som oftest forveksles med store Barolo.
DKK 3000

 Om I er flere end 12 personer til en smagning, som kræver mere end en flasker per vin, udregner vi en specialpris til jer.

Der kan forekomme ekstragebyr for leje af lokale og mad, om dette ønskes.  Også, vi kan medbringe Spiegelau smageglas til op mod 42 personer, og, hvis du ikke vil vaske op efter vinsmagningen kan vi gøre det mod en lille pris.

Når du bestiller, forslår vi, at I vedlægger en note om hvor mange I er, hvornår og hvor I kunne tænke jer en smagning.

Vores smagninger er ikke kun møntet for København og omegn. Vi rejser gerne for vores smagninger og synes altid det er spændende at besøge steder både i det danske og svenske landskab.

Før du bestiller skriv altid gerne til os på events@oinofilia.com, hvis du vil vide mere om lokalemuligheder, priser og de specifikke vine vi forslår til en smagningsmodel 1, 2 eller 3.

Vi takker for din interesse i at smage græsk.

Στην υγειά σας - Stin ygeia sas